1: Nyheder

Udtalelser fra studerende

Jeg har haft nogle sjove og lærerige oplevelser med studerende fra RMC, SDMK og medlemmer af KODA, DAF, DMF og Autor.

Her er nogle af de fine udtalelser jeg har fået med på vejen:

” Over det sidste lille årstid har jeg i forbindelse med min uddannelse på kons haft solo mix timer hos Louise i hendes studie. Mine mix timer hos Louise har været utroligt givende og inspirerende. Jeg synes mine ører er blevet åbnet på en måde så jeg nu bedre kan analysere mine mix og produktioner og komme frem til nogle løsninger der virker. Det kan mærkes, at hun går op i at man som elev får noget med, som kan bruges – at det er vigtigt at man ikke bare sidder og kigger på men selv skruer på knapperne og lytter. I Louises studie er der en professionel, velkommende og hyggelig atmosfære, som, for mit vedkommende, har været inspirerende at være i. Louise er super nærværende, tjekket, god til at forklare. Jeg har i den grad nydt mine timer hos hende! ”
– Mai Skjødt Micheelsen, SDMK

” Louise is a very invested teacher. During our classes she shared her immense enthusiasm for her craft which awakened and nurtured the enthusiasm in me and my fellow students. She gave us both inspiration and very hands-on practical knowledge, as well as helpful tips and tricks when working on our mixes. I have so many more tools in my tool-kit now and know how to practise getting better at using them. ”
– Matthias Siggurdson, RMC

”Louise er enormt dygtig på sit felt ift. Mix og hun er hurtigt og vågen ift. at komme med idéer og andre småting ud fra éns egne værker, og ting man ikke selv havde tænkt over før. Hun er hurtig til at opfange de ting, der kunne mangle i éns mix, og med de tricks hun kan, hører man straks en forbedring i lydbilledet. Hun er super god at spare med, og selvom vi var et hold bestående af 6 meget forskellige personer med forskellige stilarter, gik Louise ind i hver genre med åbenhed og lyttede teknisk på tingene, og kom med feedback med ting der var gode og ting man kunne forbedre. ”
– Victor Ray Borup Salomonsen, RMC

“Jeg har været med i Louise Nippers feedbackgruppe “Nippers Netværk” i et års tid og kan næsten ikke få armene ned over, hvor sej hun er, som både lydtekniker og lærer/sparringspartner. Hun er fænomenal til at lytte sig ind på, hvad det er for en lyd man som kunstner arbejder sig hen imod, men hendes ører er også ekstremt fintunede, hvilket gør, at hendes feedback angående mix bliver super specifik og brugbar. Samtidig formulerer hun altid sin kritik på en konstruktiv og positiv måde, hvilket gør, at man altid er både glad, men også føler at man er blevet dygtigere, når man har deltaget i hendes sessioner.”
– Nina Agerskov, KODA