LouiseLouise er dybt engageret i alle de produktioner hun tager ind i studiet og tilbyder både indspilning, mix og vokalproduktion. 

“Det er vigtig for mig, at mine kunder føler, at de har både den lyd og det kreative rum der skal til for at de kan yde deres bedste”

Louise er vokset op i den analoge verden, hvilket kan høres på den varme og fyldige lyd hun skaber. Samtidig elsker hun de nye muligheder, som det digitale giver og har derfor skabt et studie, der på fornemmeste vis kombinerer de 2 verdener. Hun forstår hvordan man fanger lyden og magien, som er i rummet og er samtidig lyn hurtig til at editere i pro tools uden, at det ender med at blive poleret og mekanisk. Med over 100 albums i bagagen kan Louise og Soundscape studio danne ramme om både hele eller dele af din produktion.

“Jeg elsker at være i studiet og nyder at få lov at arbejde med ny musik hver dag. Jeg går meget op i at have et velfungerende studie, som både er professionelt og personligt og jeg ser det som min fornemmeste opgave at få teknikken til at træde i baggrunden, så kreativiteten kan træde frem”

Monitorrum